Woensdag 26 September

De wind waait en Gijs, Sim en Ivan hebben genoeg gestudeerd, vinden zij.
Afgesproken tijd is 15:00, tijd van vertrek is NIET 15:00. Ivan is te laat zoals gewoonlijk, Gijs moet zijn boterhammetjes nog besmeren met pindakaas en chocolade hagel en Siiiiimmmmmm.... was om een onbekende reden te laat, we denken een beetje ziek.

Eenmaal in Ijmuiden werden de spullen snel uitgepakt, wetsuits aangetrokken en het strand opgerend. Ivan en Gijs waren al snel sprongen op het strand aan het maken en backrols aan het proberen terwijl ze op Sim aan het wachten waren. Eenmaal op het water, 

 
 
 
 
 
 

 

werden er kiteloops, raleys en nog veeel me

er geprobeerd maar zonder veel succes. Ook werd er als doel gezet om naar het uiteinde van de pier de kiten maar snel kwamen we er achter dat het best wel.... kud was. Het was een klotsback met schop van wel een meter hoo

g. 
Na een paar uurtjes besloten wij om lekker pauze te houden, en even bij de strand tent een lekker, warm, soepje te bestellen. Ivan had achteraf wel spijt dat die niet de uiensoep besteld had i.p.v. die goedkopere tomatensoep, cheap bastard. 
Dan nog even snel knallen met die ballen op het water en met Gijs zijn bordje, die na een klein incident met de boots, die hadden genoeg gehad van Gijs zijn voeten en besloten er een einde te maken. Maar dit hield hem niet van het water, Hij flikkerde die boots aan de kant en ging maar wakeskaten. 
Toen er geen licht meer was besloten we in te pakken, lekker langs een snakbarrie gaan een een snakkie te vreten.
Toen eenmaal in Eindhoven, was Sim zo lief om Ivan, die het licht niet meer zag, thuis te brengen.

Hang tight 🤙