Vereniging

900_100_wie_zijn_wij[1]

Aloha!

Wij zijn E.S.W.V. WETH, wat staat voor Eindhovense Studenten Windsurf Vereniging Windsurfing Technische Universiteit Eindhoven.

Wat doen wij? Windsurfen, Kitesurfen en Wakeboarden! Dat is niet alles, we zijn ook erg goed in barbeknoeien, gele rakkers nuttigen, weekendjes weg, socializen, chillen, winteractiviteiten zoals snowboarden, schaatsen, winter BBQ-en en ga zo maar door.

Is het mogelijk om te wind- en/of kitesurfen in Eindhoven? Ja, als er genoeg wind is hebben we water in de buurt waar we de introcursussen doen. Maar voor het echte werk gaan we naar de zee of de grotere meren, zoals Brouwersdam, Grevelingen of Horst.

Onze vereniging staat open voor beginners, gevorderden en pro-surfers. We hebben allerlei materialen die gratis te leen zijn voor leden. Voor beginners organiseren we introcursussen waar je de basis leert, en zodra er wind is worden de WhatsApp groepen gespamd met de vraag wie er mee gaat voor een ritje naar de wind en het water! Ritten worden verzorgd en als lid mag je altijd de trailer meenemen voor al je spullen.

Bovendien zijn er tweewekelijkse borrels, en zijn er vier of vijf keer per jaar gezellige weekenden. In de winter hebben we, naast de borrels, elke maand een activiteit, dus je hoeft je niet te vervelen! Natuurlijk zijn er de altijd spannende ALV's (algemene ledenvergaderingen) waarin input van de vereniging wordt overlegd, zodat er aan alle wensen en eisen voldaan kan worden.

En last but not least, we bijten niet! Dus als je interesse hebt, ben je van harte welkom om een borrel, weekend of introcursus bij ons te komen volgen! Je kunt contact met ons opnemen via Mail of Instagram en we zullen je zsm antwoorden.

Hang Loose,
E.S.W.V. WETH