Van Lintsportweek belevenis – Veerle

Een week lang vreemde sporten beoefenen en iedere dag feest vieren, wie zegt daar nou nee tegen? De leden van WETH in elk geval niet, dus daarom gingen zij de strijd aan tijdens de van Lint-week.
Op maandag shinede WETH tijdens bumperbal en rolstoelbasketbal, waar aanmoedigende kreten zoals “Jeroen, speel naar Jeroen” galmde door de zalen. Helaas haalde we net niet de finale van bumperbal en bleek, in een rolstoel blijven zitten toch erg lastig voor enthousiaste (lees lompe) WETH-ers.

Dinsdag wist WETH zich te herpakken en veroverde, zonder enige moeite, een finaleplek bij kanopolo. We hadden dan ook een titel te verdedigen! Ook bij tsjoukbal ontbrak het niet aan enthousiasme, maar in de laatste minuut wist de tegenstander dan toch het winnende punt te scoren.

Woensdag was de opkomst iets minder groot, maar met de aanwezigheid van onze squash talenten werd ook hier een finaleplaats veroverd. Bij knotsbal bleek het richtingsgevoel met van onze voorzitter niet optimaal, waardoor hij de bal hard op een van zijn medespelers speelde in plaats van het doel. Tja, zo kom je niet in de finale hè.

Donderdag begon met ultimate frisbee en smijten met zo’n schijf bleek niet zo’n groot probleem. De eerste wedstrijden werden gewonnen, maar tijdens de laatste wedstrijden leken de spelers toch al meer met hun koppie bij de finales te zitten.

De tegenstander van de kwartfinale van kanopolo was onvindbaar en die van de halve finale werd met 6-1 van de kaart geveegd. Daarna restte ons alleen nog de finale tegen het huis van Dirk, en de winner is… WETH! Hoera, onze titel blijft staan!

Ook bij squash liet WETH zich niet kennen. De luidkeelse aanmoedigingen onder leiding van Floor hebben zeker bijgedragen aan de winst van de halve finale tegen Fellenoord 2. Helaas bleek het eerste team van Fellenoord in de finale toch net wat sterker, maar dit mocht de liefde voor de sport en het feest niet drukken.