Mei weekend

thumbnail of Mei weekendApril weekend gemist? Balen! Gelukkig begint het Mei weekend over een paar weken! Ben je er dit keer wel klaar voor om jezelf zomer ready te maken en of keihard te surfen of keihard te chillen? Hieronder schrijf je je in voor al deze gaafheid! Het weekend zal plaatsvinden 17, 18, 19 mei.
Dit weekend zal bestaan uit twee overnachtingen op de camping in Wolphaartsdijk. Kosten bedragen €35,- voor leden (€50 voor niet leden). Dit is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, BBQ, bier en veel gezelligheid. Het vervoer gaat met auto's.

Verder kun je kiezen voor de volgende opties:
- Wetsuit huren +€ 10,-
- Schoentjes +€ 7,50: Om je voeten te beschermen tegen de schelpen (VERPLICHT, oude sneakers zijn ook prima)
- Brandstof +€ 12.50,-: Dit is de verrekening van de brandstof. Als je zelf een auto hebt wordt de brandstof vergoed door middel van een declaratieformulier zodat je dit niet meer zelf aan iedereen terug hoeft te vragen.
- Kitesurf beginnersles + € 90,- : je ontvangt 5 uur les van een externe school.

Inschrijven doe je hier en vergeet je zelf niet aanwezig te zetten op het facebook event

KITESURF LESSEN zijn reserveerbaar tot zaterdag 11 mei.

De DEADLINE voor het inschrijven én afmelden is zaterdag 11 mei. Mocht je je na deze datum, maar voor vrijdag 17 mei 17:00 afmelden dan zullen wij daar helaas € 10,- voor in rekening moeten brengen. Indien je later afmeld moet je het volledige bedrag betalen.

Vanaf dit weekend vragen we onze leden ook om eigen bestek/bord/beker mee te nemen, houd hier vast rekening mee!