Juni Weekend

thumbnail of June weekendHet laatste surfweekend van dit schooljaar! Dit is het moment om nog even die laatste skills te leren, te beginnen met surfen, een beetje bij te kleuren en nog veel meer zodat je allemaal coole verhalen over dit epische surfweekend van WETH hebt voor je vrienden. Zin om je vrienden mee te nemen, maar durven ze niet te surfen? Tijdens een WETH weekend krijg je niet alleen gratis surfles, mega veel gezelligheid en chille vibes, we drinken ook met zijn allen gratis bier en BBQ'en 2 dagen!
Dus Neem je gezelligheid en eventuele  meiweekend tans mee en schrijf je snel in! Het weekend zal plaatsvinden 14, 15, 16 juni.

Dit weekend zal bestaan uit twee overnachtingen op de camping in Wolphaartsdijk. Kosten bedragen €35,- voor leden (€50 voor niet leden). Dit is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, BBQ, bier en veel gezelligheid. Het vervoer gaat met auto's.

Verder kun je kiezen voor de volgende opties:
- Wetsuit huren +€ 10,-
- Schoentjes +€ 7,50: Om je voeten te beschermen tegen de schelpen (VERPLICHT, oude sneakers zijn ook prima)
- Brandstof +€ 12.50: Dit is de verrekening van de brandstof. Als je zelf een auto hebt wordt de brandstof vergoed door middel van een declaratieformulier zodat je dit niet meer zelf aan iedereen terug hoeft te vragen.
- Kitesurf beginnersles + € 90,- : je ontvangt 5 uur les van een externe school.

Inschrijven doe je hier en vergeet je zelf niet aanwezig te zetten op het facebook event

KITESURF LESSEN zijn reserveerbaar tot zaterdag 8 juni.

De DEADLINE voor het inschrijven én afmelden is zaterdag 8 juni. Mocht je je na deze datum, maar voor vrijdag 14 juni 17:00 afmelden dan zullen wij daar helaas € 10,- voor in rekening moeten brengen. Indien je later afmeld moet je het volledige bedrag betalen.