Het was koud. 28 oktober 2018

Het was, zoals gezegd, erg koud. Nadat het oktoberweekend niet doorging, besloot een groepje die-hard windsurfers om op zondag toch die ene dag met goede wind mee te pakken. Zaterdagmiddag werd de trailer volgeladen, en de volgende dag stond iedereen uitgerust klaar om om 9 uur met Thymen's auto (waarvoor credits) te vertrekken naar Brouwersdam.

Eenmaal aangekomen had iedereen moeite met optuigen. Leon liet z'n mast doorschieten, en switchte naar een kleiner zeil. Ruben bleek een scheurtje in z'n zeil te hebben, en switchte ook. Laura en Gijs waren redelijk vlot opgetuigd, en hielpen Leon en Ruben nog even. Alleen Tom had buitengewoon veel zin om af te koelen, en scheurde weg met zijn 7.8. Floor heeft nog een paar foto's van deze stress gemaakt.

Tom was nog niet weg of Rick kwam langs. Nu was iedereen wel ongeveer klaar, en kon er goed gevaren worden. Laura was aan het oefenen met inhaken, Gijs was veel te overpowered met zijn 5.9, en Leon, Rick en Ruben waren super consistent aan het planeren. Gijs switchte later nog naar een 4.5 om ook te beginnen met inhaken.

Fun fact of the day: bij Brouwersdam zijn zeehonden! Rick was helemaal achteraan bezig, en vond daar een bijzonder chillende zeehond tussen de bootjes.

Om een uur of half drie/drie vond iedereen het eigenlijk wel weer mooi geweest, en werd begonnen met aftuigen. Floor bood nog aan iemand van ons mee te nemen naar Eindhoven, aangezien het op de achterbank wel heel knus was met Leon, Tom en Gijs naast elkaar. Nadat we Tom bij Floor hadden gedropt, reden we kalmpjes terug en konden we terug kijken op een lekker dagje surfen.

Het was koud.

Hang loose,
Laura, Ruben, Leon, Tom, Rick en Gijs