AvaWeth vakantie 2018

Tijdens de Carnavalsvakantie is WETH naar Marokko geweest. Sommige mensen wat korter en sommige mensen de volle perioden. In het plaatsje Tagazout lieten de leden van WETH en Avalanche hun mooiste golfsurfskills zien op de Atlantische oceaan. Van beginnende surfers, tot de echte surfers konden zich hier goed vertoeven tussen de verschillende soorten golven en niveaus.

Een dag van een beginneling zag er als volgt uit: om 9:30 ontbijten, vervolgens met de grote van naar het strand, dan kreeg je een warming-up, waarna je het water op mocht. Op het water klootte je wat aan tot het moment dat je kon staan. Ja, sommige surfers hadden een echt surftalent en konden al meteen een aantal mooie surfmoves uitproberen. Nadat je uitgeput van het water terugkwam ging je terug naar het hostel. En dit was niet zomaar een hostel; het was een hostel aan het water, op het strand met een fantastisch uitzicht! De huisdieren die in dit hostel rondliepen waren schildpadden en honden; voor ieder wat wils dus. Na jezelf van al het zand te hebben ontdaan kreeg je een diner op het terras van dit hostel. De meningen over het eten waren verdeeld, maar het vulde zeker. Ook is bijna iedereen ziek geworden, of dit aan het eten of het zeewater lag is nog steeds een grote vraag. Ter dag-afsluiting keek je nog een aantal surffilmpjes om je skills wat op te krikken en speelde je nog een spelletje.

Zelf ben ik met Alain en Vincent en twee andere vrienden door Marokko gereisd waarbij we de laatste drie dagen van het surfkamp meegemaakt hebben. We hebben natuurlijk een fantastische reis gehad, maar wel een beetje gebaald dat we nu vele verhalen hebben moeten missen.
- Pleunie